Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille tärkeä. Go Archipelago toimii kunnioittavasti yksityistietoasi koskien, jotka keräämme sinulta verkkosivustoltamme https://goarchipeago.fi, tai muilta omistamiimme ja käyttämiimme sivustoilta.

Pyydämme henkilökohtaisia tietoja vain, kun tarvitsemme niitä palvelun tarjoamiseksi sinulle. Keräämme sen oikeudenmukaisella ja laillisella tavalla sinun tietäen ja suostumuksellasi. Ilmoitamme myös sinulle, miksi keräämme sitä ja miten sitä käytetään.

Säilytämme kerättyjä tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen pyydetyn palvelun tarjoamiseksi. Tallentamiamme tietoja suojaamme kaupallisesti hyväksyttävissä keinoissa estääkseen menetykset ja varkaudet sekä luvattoman pääsyn, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muokkaamisen.

Emme jaa henkilökohtaisia tietoja julkisesti tai kolmannen osapuolten kanssa, paitsi jos laki sitä edellyttää.

Verkkosivumme saattaa linkittää ulkopuolisiin sivustoihin, joita emme ylläpitä. Huomaa, että meillä ei ole hallintaa näiden sivustojen sisällöstä ja käytännöistä, emmekä voi ottaa vastuuta heidän yksityisyydensuojakäytännöstään.

Voit vapaasti kieltäytyä henkilökohtaisia tietojasi koskevasta pyynnöstämme ymmärtäen, että emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle joitain haluamiasi palveluita.

Jatkuvaa verkkosivustomme käyttöä pidetään yksityisyyttä ja henkilökohtaisia tietoja koskevien käytäntöjemme hyväksymisenä. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme käyttäjätietoja ja henkilökohtaisia tietoja, ota rohkeasti yhteyttä.

Tämä politiikka tulee voimaan 4. elokuuta 2020.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram