koe
rauha

Tervetuloa mukaan unohtumattomaan saaristoseikkailuun!

Monet kysyvät meiltä, jotka asumme ympäri vuoden saaristossa, tuleeko syksyisin hiljaista ja vastaamme: Kyllä ja se on niin upeaa! Mutta täällä on harvoin hiljaista. Voit kuulla linnut, aallot, tuulen ja lautan rantautumisen tai sumutorvet. Tuntuu kun omistaisi tyhjät tiet, olisi yhtä eläinten kanssa metsässä ja kyläkaupassa voi keskustella tuttavien kanssa. Täällä meillä on aikaa spontaaniin kahviin, keskusteluun tai kävelylle värikkäässä syysmetsässä. Oletko valmis kokemaan unohtumattoman saaristoseikkailuun?

MITÄ?

Kutsumme sinut mukaan tutustumaan aitoihin saaristokokemuksiin. Tämän viikonlopun aikana voit nauttia kauniista näkymistä pyöräilemällä pikkuteillä ja herätä keskellä vehreä saaristoluontoa. Tämä paketti on sinulle, joka haluat olla luonnossa, liikkua ja syödä hyvin! Viikonlopun aikana sinulla on polkupyörä käytössäsi ja annamme vinkkejä luonnonkauniista itseohjatuista retkistä. 

Yöpyminen tapahtuu ylellisissä Tentsile-puutelttoissa Naawa Nature Camp:issa, missä saat nukkua mukavasti rehevien puiden keskellä. Toimitamme sinulle kaiken mitä tarvitset nukkuaksesi hyvin ulkonakin.

Tähän sisältyy:

Kaksi yötä Tentsile-puuteltoissa varusteineen
Kaksi aamupalaa
Vuokrapyörät koko viikonlopun ajaksi
hinta: 175€ /henkilö

MISSÄ?

Luonnonkauniilla Korppoon saarella Turunmaan saaristossa, noin 80 kilometriä Turusta. Pääset tänne helposti autolla, bussilla tai polkupyörällä. Linja-auto pysähtyy kävelyetäisyydelle hotellista (n. 400m).
Pääset tänne helposti autolla, bussilla tai polkupyörällä. Linja-auto pysähtyy noin 1 kilometri majoituspaikasta.

Korppooseen pääsee helposti mantereelta, matkalla on kaksi lossia jotka kulkevat ympäri vuorokauden. Kesällä noin 15 min. välein, talvella hieman harvemmin.

Lisätietoa lautoista ja lauttojen aikatauluista löydät täältä finferries.fi
Linja-auton aikataulun löydät täältä: https://tlo.fi/reitit-ja-aikataulut/saaristobussi

KOSKA?

Saatavana huhti-kesäkuu sekä elo-lokakuu
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin tarkistamme saatavuuden ja vahvistamme varauksesi
Varauspyyntö
Huom: Varattava viimeistään kuukausi etukäteen

tutustu

saariston helmiin sesonkiajan ulkopuolella, kun ne ovat parhaimmillaan

Rentoudu

ainutlaatuisessa saaristossa ja tunne sen parantavat voimat

löydä uusia ystäviä

ja luo muistoja elämää varten

Hyvä tietää

Mitä tarvitsen mukaan?
Mukaan tarvitset lämpimät ja säänkestävät vaatteet, hyvän ystävän (tai löydät uuden viikonlopun aikana) ja avoimen mielen.
Kesto
Kolme päivää, kaksi yötä
Kielet
Ohjelma on itseohjattua. Alueella pärjää hyvin ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.
Fyysiset rajoitukset
Tensile-puutelttoihin pääsy vaatii hyvän liikkuvuuden.

Varausehdot

- Varausmaksu on 30% hinnasta ja maksetaan varauksen yhteydessä.
- Jäljellä oleva summa maksetaan viimeistään 2 viikkoa ennen matkaa.
- Jos varaus tehdään vähemmän kuin 2 viikkoa ennen matkan alkua koko summa on maksettava kerralla.

Asiakkaan ja järjestäjän välinen sopimus tulee sitovaksi kun:
a) järjestäjä vahvistaa asiakkaan tilauksen kirjallisesti.
b) asiakas on varausehtojen mukaisesti maksanut sovitun varausmaksun

Peruutusehdot

- Asiakkaalla on oikeus peruuttaa paketti veloituksetta 14 päivää ennen matkaa. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti Go Archipelagoon. 
- Jos peruutus tapahtuu alle 14 päivää ennen matka, järjestäjä pitää 50% maksetusta paketin hinnasta.
- Järjestäjillä on oikeus peruuttaa matka, jos ennalta ilmoitettua vähimmäismäärää osallistujia ei ole saavutettu, mutta viimeistään kaksi viikkoa ennen matkan alkua.
- Järjestäjillä on oikeus peruuttaa matka ylivoimaisen esteen vuoksi. Matkan korvaus voimassa olevan pakettimatkaa koskevan lain mukaisesti.

Maksutavat

Kaikki Go Archipelagon kautta ostetut pakettimatkat laskutetaan ja ne tulisi maksaa ilmoitettujen varausehtojen mukaisesti.

Turvallisuus

Go Archipelago toimii rekisteröitynä matkatoimistona ja noudattaa kilpailu- ja kuluttajaviraston määräyksiä pakettimatkailulain mukaisesti. 

Covid-19-pandemian aikana Go Archipelago noudattaa terveysviranomaisten suosituksia. Vältetään suuria väkijoukkoja ja turvallisuusetäisyyttä noudatetaan. Paketteihin osallistuvat palveluntarjoajat noudattavat myös nykyisiä suosituksia.

Pyydämme sinua peruuttamaan matkan mahdollisimman pian, jos sinulla on influenssaoireita tai olet ollut yhteydessä jonkun kanssa, joka on saanut Corona-tartunnan. Covid-19-influenssan takia tehdyt peruutukset korvataan kokonaan tai varaus voidaan siirtää myöhempään ajankohtaan maksutta.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä
Etusivu
Maista saaristoa
upplev lugnet
Muista hengittää
Pilgrimsvandra i skärgården
RyhmätSijaintiTietoa meistä
crossmenuarrow-rightcheckmark-circle
fiSuomi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram